[8.90.6] LibreELEC 9.0 Alpha for S905/S912 devices

  • crazycat only wo

    Nothing I can do about this, it's using the same driver's, this sounds like pebcak.


    This sounds like a hardware issue I'm afraid as I haven't experienced this with any of my boxes.

    No worries, just set up an old router as a wireless bridge. Getting around 5.0Mbps now.

  • All my boxes play jellyfish 140mbps - S905X need USB Gb adapter

    LE 8.2.2.3 & LE 8.90.2 installed on sd card

    Can you recommend a USB adapter model/brand.

    MXIII-G, M8 and Beeklink MXIII Plus LE 8.2.2 - Demetris, Mecool M8S Pro+/Abox A1, Abox A1 Max Coreelec 9.0.2. Thanks to all.

  • No bug reports will receive a response without logs, I can not help you without them and when you say you did a clean install... what exactly did you do?

    As promised GDPR-2 follows the request for more information

    About the tvheadend problem

    logs: MEGA

    It is useless knowledge if not shared the world.

  • Can you recommend a USB adapter model/brand.

    Anything with ASIX88179 or Realtek 8153 chip will work.

    Ugreen has good feedback: This or this reported as working,

    RPI3 1GB, Z4 RK3368 1GB, MINI MX-G 2GB, Mini M8S II (coreelec.org 9.2.1), H96 Pro (coreelec.org 9.2.1), ODORID N2 (coreelec.org 9.2.1), VIM3 PRO (coreelec.org 9.2.1), Beelink GT King (coreelec.org 9.2.1), Denon AVR-X2600H, LG 60SJ810V
    pel.hu

  • Are you using sync playback to display?

    -2re


    8.90 ⇒ MeCool KI Pro ⇒ Onkyo TX-NR656 ⇒ SAMSUNG 65"LED/UHD/PQ1300/T2CS

    LG BP50NB40 USB Blu-ray


  • I'm still experiencing stuttering with Live TV on LE 8.90.2. Everything else plays flawlessly. This on nexbox A95X (S905X).


    kodi.log

    It looks like bug in AMLCodec. Codec pts overflow wasn't cleared at decoder open. Tomorrow I'll prepare test version with fix for this issue.

  • I sweard not to update too soon, but instead keep old versions until late beta.

    I upgrade anyway from 8.90.1 to 8.90.2 and the following things are broken now:


    - reboot does not work anymore

    - wlan has very slow connection or disconnects on two different wlan adapters (8.90.1 works perfectly)

    - language german is not possible anymore

  • Reboot and german language most certainly do work.

    Which WLAN chipset do you have?

  • Did some test, And Reboot works fine, wlan 100mb no problemo, German Sprache OK:)

    -2re


    8.90 ⇒ MeCool KI Pro ⇒ Onkyo TX-NR656 ⇒ SAMSUNG 65"LED/UHD/PQ1300/T2CS

    LG BP50NB40 USB Blu-ray


  • But... There is something odd going on if you copy a large file from windows to the box:)

    -2re


    8.90 ⇒ MeCool KI Pro ⇒ Onkyo TX-NR656 ⇒ SAMSUNG 65"LED/UHD/PQ1300/T2CS

    LG BP50NB40 USB Blu-ray


  • Are you using sync playback to display?

    Yes.

    But even when disabled i get some pitch "wavers", especially when watching 720p h264 50fps live tv (e.g. german channel "das erste") while browsing the kodi menu system on my nexbox a95x.


    Under options/skin settings/general everything is disabled.

    Is there anything more to tweak, speedup the kodi gui?

    Is there any low end rescource saving skin avaliable?