Bug Reports

If you found a bug and can provide a technical description of it, post a report here

    1. HOW-TO: provide bug-reports

      • DaVu
    2. Replies
      0
      Views
      4.4k
    1. DVB issue since LE switched to kernel 4.9.x 338

      • smp
      • smp
    2. Replies
      338
      Views
      81k
      338
    3. menn0

    1. WT Play 2: NAND and SD - alpha 10: network disconnecting during playback (Solved) 103

      • Jester
    2. Replies
      103
      Views
      16k
      103
    3. powerarmour

    1. Hyperion addon does not work with inputstream.adaptive (Netflix etc.) with Pi4 100

      • JohnWayne111
    2. Replies
      100
      Views
      8k
      100
    3. harun-cuk17

    1. "no signal" with xbian kernel on imx 92

      • m.hueske
    2. Replies
      92
      Views
      23k
      92
    3. vpeter

    1. LCDproc problem 83

      • kavehebadi
    2. Replies
      83
      Views
      31k
      83
    3. Momo90

    1. RPI4 - HDMI-CEC not working 77

      • Mj1857
    2. Replies
      77
      Views
      27k
      77
    3. braxman

    1. v8.0.0: Device crashes when entering suspended mode (nVidia driver issue) 75

      • Sir.Swaffel
    2. Replies
      75
      Views
      18k
      75
    3. yubby

    1. LibreELEC builds with nVidia 304.xx driver 73

      • gothbert
    2. Replies
      73
      Views
      17k
      73
    3. sam3

    1. Video stutter 25Hz Videoplayback with Hardwaredecoding Libreelec 9.0 65

      • evil77
    2. Replies
      65
      Views
      14k
      65
    3. snoopy1978

    1. LE 8.0.2 hangs (or restarts) when left on PVR screen. 65

      • zurdar
    2. Replies
      65
      Views
      8.8k
      65
    3. backslash

    1. [SOLVED!] MX3 Air Mouse Remote no functioning 51

      • sharpey
    2. Replies
      51
      Views
      73k
      51
    3. javierc

    1. [rpi2 addon] moonlight wont launch 48

      • zosky
    2. Replies
      48
      Views
      18k
      48
    3. Mopheus

    1. 7.95.1 BETA - 8.1.1: [Technotrend TT-connect CT-3650] dvb no signal after upgrade 41

      • tcamargo
    2. Replies
      41
      Views
      6.9k
      41
    3. tcamargo

Display Options