[8.2.3.1] LibreELEC 8.2 for S905/S905X

  • updated 64bit image with some addons built from kszaq 8.2.1.1 git tag to LE – Google Drive

    player : Mini MX-G p200_2G & Inphic Spot i7 PRO p212 & Khadas VIM2 q200
    monitor : iiyama ProLite E2283HS
    speaker : UE Boom 2
    dvb-t : PCTV microStick (79e)
    firmware : android | LE 64bit | balbes 3in1 | gentoo

  • I just wanted to say that I get a BT.2020 signal on every 4K file, even if they're only 709. Someone mentioned having the same problem a while back, can't remember who.


    It's weird because it used to work, but I haven't checked in a while and it broke sometime in the past moths. Anyone else affected?

  • Thank you for sharing. I am having trouble to compile LE image from KSZAQ github repo. I get loads of error when Libcec sources being compiled. Has anyone else experiences such problem?

    libcec errors - Pastebin.com

    P.S. iam on LinuxMint 18.2

    to compile libcec

    in src/libcec/cmake/SetBuildInfo.cmake

    I comment out parts

    # add git revision to compile info

    # add host on which this was built to compile info

    I am on Ubuntu 'artful' chroot inside up-to-date gentoo and I need to adjust a few more minor things.

    But that's because of my specific, somewhat deviating, setup.

    player : Mini MX-G p200_2G & Inphic Spot i7 PRO p212 & Khadas VIM2 q200
    monitor : iiyama ProLite E2283HS
    speaker : UE Boom 2
    dvb-t : PCTV microStick (79e)
    firmware : android | LE 64bit | balbes 3in1 | gentoo

    Edited once, last by Nofan Tasi ().

  • Hi guys


    I'm running into problems to make network connection work, cable or wireless. Both method keeps waiting dhcp forever (I've tested it in two different network with different params ie netmask and so). Stactic config, also, doesn't connect. The player I'm using is from Hungsung, 1G/8G/S905. All the other peripheals seems to work fine. I've tested all the dtb files avaialable at Index of /s905/8.2/device_trees/S905.

    Please could you give some advice on how to test it further?

    Also wireless is able to detect available networks and cable shows correctly when I plug or unplug rj45 connector.

  • Thanks, very good job.


    I had a KII PRO stored in a drawer because it was blocked all the time with Android and I could not use it.


    With Libreelec it works perfect, I am more than happy.



    Thank you, thank you and thank you.

  • Hi guys


    I'm running into problems to make network connection work, cable or wireless. Both method keeps waiting dhcp forever (I've tested it in two different network with different params ie netmask and so). Stactic config, also, doesn't connect. The player I'm using is from Hungsung, 1G/8G/S905. All the other peripheals seems to work fine. I've tested all the dtb files avaialable at Index of /s905/8.2/device_trees/S905.

    Please could you give some advice on how to test it further?

    Also wireless is able to detect available networks and cable shows correctly when I plug or unplug rj45 connector.

    Have you tried setting a static IP address to see if it's just a DHCP problem? If that works, maybe you can try to reserve the IP adderss in the DHCP server.


  • Compiled build for AP6335 wifi drivers only(ADDITIONAL_DRIVERS="gpu-aml ap6xxx-aml")

    For some reasons I can only play HEVC movies with plex plugin upto 7 mb bitrate quality. Over 8000 10bit videos play in slow motion.

    Xtreamer Whizz S905-H AP6335 2GB Ram 16GB Rom

  • What about using USB-LAN adapter, even just for testing purposes?

    Or even using a static IP address ? Just re-read your post and see you've already tried

  • Hello

    I installed this version on my gt1 ultimate (I also tried another version 8.9 / 9.)


    and I have a pb to access my NAS in SMB (popcorn a400)

    there is a login and password to access the NAS


    except kodi, do not recognize any password, even if I configure kodi in SMB1


    can you help me please

  • This thread is for s905 chipsets, not s912. You are in wrong forum.

    Xtreamer Whizz S905-H AP6335 2GB Ram 16GB Rom

  • Hi, I just installed this on my A95X. Everything is working without issue except for some reason, when I try to install 'RTMP Input' and 'InputStream Adaptive' video player InputStream addons, I get "Installation Failed". It wasn't a problem on previous builds. Any ideas?