Thoradia Add-ons

  • hello anyway to have transmission log in a file ?


    journalctl -u service.transmission is working but not easy to read ...



    flo

    Edited once, last by flovanc ().

  • There is the -e flag, not sure it is 'easy to read'

    Keep it legal and carry on

  • Hi, amazing set of addons, I can't wait to start using them!


    Am a bit of a beginner so apologies for the dumb question...


    I can't seem to install the add-on repo, in the Add-on page, I get a message 'Failed to install from zip file'.


    Am using LibreElec 8.02 on an S905x box, I installed using an image called

    TWRP-LibreELEC-S905X-1GB-8.0.2b-t1.zip


    What am I doing wrong??!!

    Is it due to the build I used,

    Edited 2 times, last by dins dale ().

  • Try this link:

    service.thoradia.zip

    Keep it legal and carry on

  • Thanks for the help.


    Unfortunately I get the same problem.

    Can't seem to get any info from the log files either.


    Any more files I could try? :)


    Am guessing my build is a custom one..?

  • ignore previous post, rebooted and tried again and it worked!!!


    Thank you so much!!

    Any thoughts on which torrent client works best with Sonarr?

  • I have a strange error using Thoraida Add-ons 8.1.9


    I have uninstalled Transmission in order to solve the openssl error after upgrade to last beta.


    But now after click on Transmission->install nothing happens.


    In the logs I can't see anything relevant


    Last lines are:


    Code
    1. 20:49:11.073 T:4096872448 DEBUG: ------ Window Init (DialogAddonInfo.xml) ------
    2. 20:49:12.265 T:4096872448 DEBUG: Keyboard: scancode: 0x1c, sym: 0x000d, unicode: 0x0000, modifier: 0x0
    3. 20:49:12.509 T:4096872448 DEBUG: OnKey: return (0xf00d) pressed, action is Select
    4. 20:49:12.513 T:4096872448 DEBUG: CAddonInstaller: installing 'service.transmission' version '8.1.13' from repository 'service.thoradia'
    5. 20:49:12.517 T:4096872448 DEBUG: Keyboard: scancode: 0x1c, sym: 0x000d, unicode: 0x0000, modifier: 0x0
    6. 20:49:12.733 T:4096872448 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogAddonInfo.xml) ------
    7. 20:49:12.735 T:4096872448 DEBUG: Keyboard: scancode: 0x1c, sym: 0x000d, unicode: 0x0000, modifier: 0x0

    Any Idea? the full log are at IYGV


  • Code
    1. NOTICE: Starting Kodi (17.5-RC1 Git:07424d3). Platform: Linux ARM (Thumb) 32-bit
    2. NOTICE: Using Release Kodi x32 build
    3. NOTICE: Kodi compiled Sep 22 2017 by GCC 6.2.0 for Linux ARM (Thumb) 32-bit version 3.14.29 (200221)
    4. NOTICE: Running on LibreELEC (community): 8.1.9 8.2, kernel: Linux ARM 64-bit version 3.14.29
    5. NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi

    Wow! What a mix! How beta is it?

    Keep it legal and carry on

  • Code
    1. NOTICE: Starting Kodi (17.5-RC1 Git:07424d3). Platform: Linux ARM (Thumb) 32-bit
    2. NOTICE: Using Release Kodi x32 build
    3. NOTICE: Kodi compiled Sep 22 2017 by GCC 6.2.0 for Linux ARM (Thumb) 32-bit version 3.14.29 (200221)
    4. NOTICE: Running on LibreELEC (community): 8.1.9 8.2, kernel: Linux ARM 64-bit version 3.14.29
    5. NOTICE: FFmpeg version/source: ffmpeg-3.1-kodi

    Wow! What a mix! How beta is it?

    Last beta from kszaq

    Is more or less aligned with 8.2 branch. About the "mix"... S905 is a 64b cpu but the image is a 32b.

  • Hi. I just updated Libreelec to latest beta 8.1.2, and not I can't connect to my Transmission. What about that?


    After reboot, I got told to reboot Kodi to update the Thoradia addon.


    /Söder


    EDIT: What shall we do with people like me, that post before they read a couple of post back? =)


    Updated to 8.2.9 of the repository and rebooted and now I'm up n running again.

    Edited once, last by soder ().

  • Yes, that is the inconvenience of the repository not being integrated in LibreELEC as Unofficial Add-ons was in OpenELEC.

    I understand why such an integration can not be and I do my best to mitigate.


    A kind reminder:

    When you update LibreELEC also check for updates in add-on manager


    I am currently tidying up the add-ons for LibreELEC 9.0 and they look sweet.

    Testers (not afraid of breaking things or of things that break) welcome!

    Keep it legal and carry on

  • CGarces

    Do you still have this issue?

    What do the settings of the Thoradia add-on show?

    Keep it legal and carry on

  • Since I updated yesterday, and still got some problem with my mounts and smb shares, I think I also got problems with my Transmission installed via Thoradia.


    After a reboot, Transmissions does not run.


    Are there any changes there?


    /Söder

  • Yes, smb has changed in 8.1.2, see here:

    LibreELEC (Krypton) v8.1.2 BETA – LibreELEC


    Please provide a log (journalctl -u service.transmission) in a private conversation.

    Keep it legal and carry on

  • Hey all,


    Recently installed/configured Sabnzbd and all is working relatively well.


    I have a few queries in relation to performance though, I noticed repairs are slow and sabnzbd is "recommending" I install the multicore par2. Ive had a look around but cant seem to work out how to do this using kodi/libreelec, is possible and/or how do I go about that ?


    In terms of folder configuration, from a performance perspective, I currently have the temp and admin folders configured to use the SDcard in the PI, then the completed folder going to my NAS. I originally had everything set to network but noticed it was slower to process files. any recommendations ?


    Any help /advice would be much appreciated, thanks in advance :)


    Mouzzi




  • I have fixed the issue but I don't know why,


    After click on "Defaults", into the Thoraida Addons setings and click on "update", I can install transmission.


    Kodi logs of the installation JYDG


    Code
    1. 22:05:39.541 T:4097667072 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogSelect.xml) ------
    2. 22:05:39.542 T:4097667072 DEBUG: CAddonInstaller: installing 'service.thoradia' version '8.2.9' from repository 'service.thoradia'
    3. 22:05:39.547 T:4009747360 DEBUG: Thread JobWorker start, auto delete: true
    4. 22:05:39.548 T:4097667072 DEBUG: Keyboard: scancode: 0x1c, sym: 0x000d, unicode: 0x0000, modifier: 0x0
    5. 22:05:39.568 T:4009747360 DEBUG: Unpacking zip://special%3a%2f%2fhome%2faddons%2fpackages%2fservice.thoradia-8.2.9.zip/service.thoradia/ to /storage/.kodi/addons/temp/55f49fff-f27e-4125-a92a-2e9dfc1b98df
    6. 22:05:39.590 T:4009747360 DEBUG: ADDON: cpluff: 'Plug-in service.thoradia has been uninstalled.'
    7. 22:05:39.624 T:4009747360 INFO: ADDON: cpluff: 'Could not read plug-in directory /usr/lib/kodi/addons: No such file or directory'


    looks like service.thoradia was downloaded, uninstalled and installed after click on update... but I already have 8.2.9 as you can see in my log from Friday. ¿why was updated if no new version was detected?


    In any case that fix my issue.


    Looking deeper on the logs form the other day,,,

    IYGV


    Code
    1. 20:49:12.513 T:4096872448 DEBUG: CAddonInstaller: installing 'service.transmission' version '8.1.13' from repository 'service.thoradia'


    but in the log from today I see...


    Code
    1. 22:06:18.063 T:4097667072 DEBUG: CAddonInstaller: installing 'service.transmission' version '8.2.13' from repository 'service.thoradia'