s905 and s912 Leia builds

  • I'm on 19/09 build on S905 (non X) with just 1gb of ram and seems to can stream also 1080p netflix show!!!

    I tried 1080p but audio get's out of sync and video drops frames.

    Beelink MiniMXIII II 2GB, 32GB always running latest Libreelec from SD card. No issues so far(except for the ones already known or posted by me).

    Mecool m8s Pro+ which with widevine level 1, Android runs a hacked version of android TV.

  • Me too. In Live TV (German 50p, FHD, HEVC/H.265 DVB-T2) i have the same problem with frame drops every 20-30 seconds, but no audio stuck.

    live tv works fine here.. can you disable sync playback to display and adjust refresh rate

  • Gendo I would be happy to test it out for you and report any bugs/issues. I am already using one of kszaq's builds from here for quite awhile now, currently on his latest S912 build with a Beelink GT1 Ultimate (3/32).

  • Gendo I would be happy to test it out for you and report any bugs/issues. I am already using one of kszaq's builds from here for quite awhile now, currently on his latest S912 build with a Beelink GT1 Ultimate (3/32).

    its compiling.. will upload tonight when ready...

  • can you try enabling or disabling audio passthrough also disable sync playback to display

    My setup is with passthrough enabled but I'll disabled it. I never use "sync playback to display" only "switch refresh rate". I'll report after this.


    After testing the problem is still there, after a few seconds or after motion in the video the sound is out of sync. I'm using Leia-test-20-09.

    Beelink MiniMXIII II 2GB, 32GB always running latest Libreelec from SD card. No issues so far(except for the ones already known or posted by me).

    Mecool m8s Pro+ which with widevine level 1, Android runs a hacked version of android TV.

    Edited once, last by Gregoir3: After test ().

  • My setup is with passthrough enabled but I'll disabled it. I never use "sync playback to display" only "switch refresh rate". I'll report after this.


    After testing the problem is still there, after a few seconds or after motion in the video the sound is out of sync. I'm using Leia-test-20-09.

    are accelerate mpeg2 / mpeg4 and h264 set to always?

  • are accelerate mpeg2 / mpeg4 and h264 set to always?

    Yes. All are set to always.

    Beelink MiniMXIII II 2GB, 32GB always running latest Libreelec from SD card. No issues so far(except for the ones already known or posted by me).

    Mecool m8s Pro+ which with widevine level 1, Android runs a hacked version of android TV.

  • Yes. All are set to always.

    works fine here.. i use iptv not tvheadend.. will try with tvheadend when i have sometime in weekend.. one last thing can you try and modify caching in advancedsettings.xml (need to reboot for it to take effect)


    <cache>

    <memorysize>104857600</memorysize> <!-- number of bytes used for buffering streams in memory

    When set to 0 the cache will be written to disk instead of RAM -->

    <buffermode>1</buffermode> <!-- Choose what to buffer:

    0) Buffer all internet filesystems (like "2" but additionally also ftp, webdav, etc.) (default)

    1) Buffer all filesystems (including local)

    2) Only buffer true internet filesystems (streams) (http, etc.)

    3) No buffer -->

    <readfactor>15.0</readfactor> <!-- this factor determines the max readrate in terms of readfactor * avg bitrate of a video file.

    This can help on bad connections to keep the cache filled. It will also greatly speed up buffering. Default value 4.0. -->

    </cache>


  • Aha, I see where this might have been a miscommunication. I was talking about Netflix 1080p as did TheCondor. Not IPTV..that works fine.

    I'll still try that buffer though.

    Beelink MiniMXIII II 2GB, 32GB always running latest Libreelec from SD card. No issues so far(except for the ones already known or posted by me).

    Mecool m8s Pro+ which with widevine level 1, Android runs a hacked version of android TV.