[8.0.2c] LibreELEC 8.0 builds for KI Plus / KII Pro / KI Pro

  • afl1: how about the support for addons in your latest build ? i mean, in Kodi 17 RC2, does old addons enabled automatically and do they get updated automatically ?
    i had that problem in previous Build dated 23.12.2016. Hence i reverted back to Kszaq's 32bit Build.


    Also, should i replace the Device tree for my K1 plus or not?


    Thanks for your new build. will try it and report back here. Happy new Year

    Edited once, last by plikmuny ().


  • Happy New Year!


    Kodi Krypton 17.0 rc2 in first post.


    Happy new year afl1 and many thanks for your work :)
    Here are 2 questions about this build:
    1- Why 32bit ? It is for K1 plus and K2 pro that are 64bit machines
    2- It is always compatible with aarch64 binaries (some addons in zip format I own are complied for aarch64)


    Thank you again :)

  • Hi, afl1, i cant SSH into your latest build. Giving me error in Putty.exe
    I want to install it on NAND. Any idea that you have disabled SSH ?

  • Mac address fixed at rc2 build


    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    [hr]


    Hi, afl1, i cant SSH into your latest build. Giving me error in Putty.exe
    I want to install it on NAND. Any idea that you have disabled SSH ?


    work well with my kii pro
    [hr]
    What would be the correct file for installing a Quasar ?.
    (linux arm, linux arm64, linux armv7).


    thanks in advance

    Edited once, last by quitroot ().

  • Please have a version for kii pro
    We changed the dtb.img but not possible
    Bearing LibreELEC-Amlogic.aarch64-KII_Pro-7.0.2.004.img works

  • For me no addons work easily with this build. i am reverting back to kszaq build.
    anyone got the addons from previous version to work in this build?


  • For me no addons work easily with this build. i am reverting back to kszaq build.
    anyone got the addons from previous version to work in this build?


    You have to update addons (from Libreelec repository).
    [hr]

    Happy new year afl1 and many thanks for your work :)
    Here are 2 questions about this build:
    1- Why 32bit ? It is for K1 plus and K2 pro that are 64bit machines
    2- It is always compatible with aarch64 binaries (some addons in zip format I own are complied for aarch64)


    Thank you again :)


    Kernel is 64bit, but rest is compiled 32bit to support 32bit applications. For standard use no changes only more capability.
    [hr]


    Hi, afl1, i cant SSH into your latest build. Giving me error in Putty.exe
    I want to install it on NAND. Any idea that you have disabled SSH ?


    I also tested ssh via putty and it works. Pls, verify IP address in Libreelec settings.

    Edited once, last by afl1 ().


  • I have k2 pro , i tested vitmod image by replacing dtb file, for boot i got
    "ssh :can't access tty : job control turned off"


    i used different dtb file from original k2 pro official android image , device stuck on amlogic logo!! what can to do


    Note:LibreELEC-Amlogic.aarch64-KII_Pro-7.0.2.004.4 work well


    Vitmod booting with dtb.img by post #118, but neutrino not working. And, please, fix booting error for k2 pro in last images. LE 11-30 working well, but all december images not starting -- can't mount system and stop.

    Edited once, last by znak ().

  • afl1 thank you very much for the latest 32bit build. My k1 plus runs perfectly now on the older builds if i ran emby for my libary the ram usage would constantly it at 87-92% and after a video it would just crash due to the 64 bit memory leaks.


    Tested for the last 24 hours with Astra 28.2, all working fine
    All hd content working wel
    Ram sits at 35-40% with no freezing
    Only issues i had so far was running a 8gb mkv of The Grand Tour resulted in glitchy playback and audio going about 6 seconds out of sync.
    So far no crashes though and overall makes this box useable again. Thank you very much afl1


  • Happy New Year!


    Kodi Krypton 17.0 rc2 in first post.


    Hi, happy new year!
    My device - ki plus s2/t2
    I install 2016-12-31 Image for KI Plus, SD card version:
    LibreELEC-S905.arm-8.0-devel-20161231120653-r23563-gc3df916.img.gz as is.


    In kodi installed tvheadend 4.2 from official repo.
    S2 tuner working ok, but t2 tuner not find channels.
    Can you help me or this (t2 tuner) common problem?

  • Vitmod booting with dtb.img by post #118, but neutrino not working. And, please, fix booting error for k2 pro in last images. LE 11-30 working well, but all december images not starting -- can't mount system and stop.


    Thanks


    The problem there isn't wifi driver, no tuner driver, neutrino work by ssh
    can't search channels ..why i don't know? ,, if k1 plus ,k2 pro same hardware ? is the problem with dtb file how to extract and explor it?


    here are ssh to run neutrino


    cd /storage/vitmod/run


    ./main -neu

  • I have tested it with KII pro and LibreELEC loads fine.
    I have installed Tvheadend 4.2 and I cannot find any DVB-T/S adapters on the configutation tab
    any help?


    Are u talking about Vitmod image or me?