[8.2.3.1] LibreELEC 8.0 for S805

  • Hi kszaq, i have all black mxq with rtl 8189e tv chip wifi work but not so good as with android stock firmware. I had read something in past forum but not that help me. Any ideas? Many thanks in advance.

  • Any help on how to access my mxq via smb? I can't seem to get into my box and the link above for help is nothing? I want to update to latest but stuck??

  • Am i the only M201D user that is having serious lock ups everything seems fine with just kodi running but as soon as i put any addenda on it just keeps locking up.

  • fanni m201d stability should be improved since 8.1.6.


    Edit: whoops, not really. You can add echo hotplug > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor

    to autostart.sh before I fix this.

  • fanni m201d stability should be improved since 8.1.6.


    Edit: whoops, not really. You can add echo hotplug > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor

    to autostart.sh before I fix this.

    nice one will give it ago is there a link on how to do it


    edit: Done it seems to be working a treat Top Man keep up the good work!!

    Edited once, last by fanni: update post ().

  • Me again


    Seems it has improved but still locks up after a couple of minutes of going through menus i have installed my own personal build though which has a few addons on but runs fine on a HD18Q box that i have upstairs

  • Just updated to 8.1.9 on my m201d build Just simply moving through the menu on front screen causes it to lock up still the only way to get it working again is to pull the power lead.


    Have included logs if it helps


    Thanks for your continued support


    log-2017-09-25-14.53.20.zip

  • Okay, so it's not that useful as anything useful would be in kernel log. I'll try to dig out my m201d box this week and reproduce the issue.

  • I added the Autostart to my M201d fake RAM box which was locking up just moving through Kodi then I put the echo hotplug > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor in the auto file and its been great. But the Autostart file I manually added this. It was dated over 1 month ago. Since you added this in the 8.1.9 I would of expected it to be overwritten and new date. It was not I just used the Tar file and dropped in Update folder as I usually do. Does it skip if it see's its already done ? Box is running great just wondering if the tar file has the Autostart ?


    So its working but thought you added it in 8.1.9 ?


    thanks for all your work.

  • autostart.sh is user created content that lives in /storage/.config so it will not be touched by the update process

  • autostart.sh is user created content that lives in /storage/.config so it will not be touched by the update process

    According to Kszaq he was going to add this to the latest update so I assume that's where he will put it ?


    Changelog:

    • merged upstream LE 8.2 changes
    • updated all Realtek drivers
    • actually applied freezing fix for m201d
  • autostart.sh has nothing to do with the changes I made:

    • you added a switch to "hotplug" governor in autostart.sh
    • I added it in the platform_init script
    • the update will not modify your autostart.sh file
    • there is nothing wrong with "hotplug" governor being set 2 times