Posts by zmokkie

    Hi Kszaq, thanks for all your work. Everything I need on my box (h96 pro +) works great. I have one small problem when playing multiple videos in the youtube addon. When I pick a video and select play from here, the first 2,3 videos playing normally but the next video is playing without sound. When I stop the video and select the video manually the video is playing with sound. Can someone help me out with this. Not a big problem, but I use the youtube addon a lot for my kids.

    Can you power on the box with the remotes? I have the same box and remotes, but I can not power on the box.

    I also want the power button of the mx3 remote to do nothing, because sometimes my son press that button by accident and than the box powers off. I have tried everything but maybe it is just not possible...

    These boxes cannot be woken up using CEC or Bluetooth. Only IR and power button (and some WoL when enabled in bootloader).

    Hi,


    I use a mx3 remote which works great. But there is 1 small problem. My 4 year old son sometimes accidently hit the red power button and than the box immidiately powers off. I want to disable the power button so when you press the button nothing happens. I think the red power button is an IR button (the other buttons are rf buttons) and I can not remap or disable that button.

    Is it possible to put the box in suspend or sleep mode when the power button is pressed? That would solve the above for me.

    Thanks.

    Hi,


    I use a mx3 remote which works great. But there is 1 small problem. My 4 year old son sometimes accidently hit the red power button and than the box immidiately powers off. Is it possible do disable the red power button so when you press it nothing happens?

    I can not power on my h96 pro+ box (32gb/3gb) with my remote. I use the remote from pelican from this thread. Thr original remote.conf from android does not work.

    Don't know if there is a problem with my remote or that my box is turned complete off when I shutdown from libreelec and the box won't respond to anything.

    Gibbs rule #51: Sometimes You are wrong


    I own a 912 box since a few weeks, it´s faster and I saved money because S912 box has Gb network, so I don´t have to buy an USB network adapter.

    Your own build of skin etc. -> backup & restore from other box

    Backup and restore with libreelec backup and restore? Received my 912 box today and had a fresh install with latest version of libreelec 8.2.1.1. I made a libreelec backup of my s905x box and tried to restore it on my 912 box. I got an error that not all skin files could be restored. Is this because my s905x box had libreelec 8.2.1.0 and my s912 box 8.2.1.1? Or should I use an other backup restore way (kodi addon)?

    Edit: updated s905x to latest 8.2.1.1 and made a backup. Restored on my new s912 box without any problems.

    Only problem is now that I can not power on the box with my remote.. (h96pro+)