[rpi2 addon] moonlight wont launch

  • Here's the addon link : MEGA


    But it won't do you any good if you don't install this version of libreElec. To make this addon work you need SDL 2.04 which is not in the release of libreelec 7.0.1. : MEGA


    (This version has the jack audio server installed with alsa-plugins but it should not matter)

  • SDL2 is built statically so it's now needed on the base version. The addon will run fine without a special build.

  • I've tested this on my chromebox. It loads, pairs and even connects but doesn't show any picture. Can post logs if needed. This was tested on CvH 7.0.0 build. The Rpi connected to the same windows machine fine.

    Edited once, last by stuCONNERS ().


  • I've tested this on my chromebox. It loads, pairs and even connects but doesn't show any picture. Can post logs if needed. This was tested on CvH 7.0.0 build. The Rpi connected to the same windows machine fine.


    Try disabling Force HW in the addon settings.

  • Finally got it to display. Disabling HW acceleration worked great. I did notice that a reboot is required for any settings that are changed to take effect. My dualshock 3 isn't working and no sound. IVe got the exact same settings on a Rpi in a different room where sound and controller work. I've got sysdefault in audio device and control mapping set to dualshock3. Any pointers. IVe not seen any lag or breakup of the display but that's based only on games loading and steam intro. THis was tested on LibreELEC CvH 7.0.1.


    Edit: This machine does have retro arch installed if that makes any difference.


    2nd Edit: With dualshock 3 selected the analogue stick seem to be mapped wrong. On FIFA up on the analogue stick sends the player running down and vice-versa.

    Edited once, last by stuCONNERS ().

  • LibreELEC:~ # aplay -l
    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 0: HDMI [HDA Intel HDMI], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
    Subdevices: 0/1
    Subdevice #0: subdevice #0
    card 0: HDMI [HDA Intel HDMI], device 7: HDMI 1 [HDMI 1]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0
    card 0: HDMI [HDA Intel HDMI], device 8: HDMI 2 [HDMI 2]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0
    card 1: PCH [HDA Intel PCH], device 0: ALC283 Analog [ALC283 Analog]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0


    Edit: Controller now works great, Just tested with FIFA

    Edited once, last by stuCONNERS ().


  • SDL2 is built statically so it's now needed on the base version. The addon will run fine without a special build.


    Does that mean it's possible to get this working on an OpenElec EGL build?


    If so, that'll make the wife super happy :D

  • Does that mean it's possible to get this working on an OpenElec EGL build?


    If so, that'll make the wife super happy


    It should already be available in the Repo


  • It should already be available in the Repo


    I don't know how to add the LibreElec repo to Openelec (I can't seem to find the url). I'll be using the zip file found earlier in this thread.


    *edit* the zip file doesn't work on Openelec.

    Edited once, last by fTdOmen ().

  • Try disabling Force HW in the addon settings.


    I have the same issue as stConners even if i disable "Force HW" (and restart). It pairs, connects but didnt establish the stream.


    System:
    Asus chromebox with LibreELEC 7.0.2, Moonlight 7.0.101


    Log:
    Moonlight Embedded 2.2.0 (SDL;VDPAU;PULSE;CEC)
    Searching for server...
    Connect to 192.168.1.2...
    NVIDIA GeForce GTX 970, GFE 2.11.4.0 (protocol version 7)
    SDL: could not create window - exiting


    Any idears?