[7.0.3.3d] LibreELEC 7.0 for S805

  • Hi Kszaq,


    First off thanks for the build it sorted out a long standing issue with passthrough clicking - Made my box useful for the first time


    Should the airplay stuff work. When ever I try to broadcast from any device is see's Kodi but doesnt ever kick in and start working?


    Perhaps me doing something wrong?

  • Has development on these builds stopped?
    Just wondered as the other builds thread is closed and hasn't been updated for a while?
    Peace.


  • Should the airplay stuff work. When ever I try to broadcast from any device is see's Kodi but doesnt ever kick in and start working?


    Can't say as I don't own any iDevice.


    Has development on these builds stopped?
    Just wondered as the other builds thread is closed and hasn't been updated for a while?
    Peace.


    No, new build has been uploaded today with minor fixes. I need yet to post a changelog.


    Builds thread is closed to make it visible and clean, as all sticky threads in this forum seciton are.


    S805 builds are mature and only minor fixes apply to them, they do not need to be updated that frequently. They will be updated to Kodi 17 as soon as it enters beta stage.


    I will tell you when development stops eventually at some point in the future.

  • That's pretty much what I thought, haven't updated for a while anyway as early build works perfect.
    Thanks for the quick reply and for development

  • Maintenance release:
    7.0.2.5 7.0.2.5


    Commits from 7.0.2.4 to 7.0.2.5: Comparing 7.0.2.4...7.0.2.5 · kszaq/LibreELEC.tv · GitHub
    No kernel changes.


    Changelog:

    • added Kodi patches:

      • fix for 10-second delay at video startup
      • minor Amlogic bitstream converter patch
      • disabled Hardware decoding of Hi10P videos
      • v17 backport: bumped software decoder threads number for better performance
      • v17 backport: fixed TextureManager memory leak


    • updated DVB drivers from media_build (unfortunately RTL2823 still doesn't work!)
    • disabled power management in Broadcom WiFi driver for better performance (this time for real!)

    Edited once, last by kszaq ().

  • After update to 7.0.2.5 (SD build) , DVBSky 960 not working ...
    in v 7.0.2.4 working

    Edited once, last by asmar ().

  • Ups. Someone in S905 pointed out that modules are not in right place. I now re-uploaded 7.0.2.5 build with correct modules location. Can you download again and try? RTL2823 owners please also check, maybe this time it works...

  • kszaq thx for your efforts to solve the rtl dvb issue.
    I have a question
    I have lg g3 with android on it and it has an option for reflecting the lg screen (miracast) .
    The le/oe has an option called airplay
    How do one make rhem talk?
    I want to see my lg screen on my tv screen connected to my mxq. Is it possible?
    I have teied som apps that offer screen recording and so but did not give the option of reflecting my lg screen.
    I dont want to record any thing just see my lg on my tv.

    Running MXQ.arm 7.0.2.4 from Nand on all black MXQ, board number: 'AM_MXQ_A 20150825'


  • Ups. Someone in S905 pointed out that modules are not in right place. I now re-uploaded 7.0.2.5 build with correct modules location. Can you download again and try? RTL2823 owners please also check, maybe this time it works...


    Hello,
    I still doesn't work for me (RTL2832U + R820T Tuner)
    Thanks anyway


    I don't if it helps but when it works (7.0.2.2) system.log shows the following sequence:
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: found a 'Realtek RTL2832U reference design' in warm state
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer
    [ [email protected]] DVB: registering new adapter (Realtek RTL2832U reference design)
    [ [email protected]] i2c i2c-0: Added multiplexed i2c bus 1
    [ [email protected]] i2c i2c-0: Added multiplexed i2c bus 2
    [ [email protected]] usb 2-1: DVB: registering adapter 0 frontend 0 (Realtek RTL2832 (DVB-T))...
    [ [email protected]] r820t 0-001a: creating new instance
    [ [email protected]] r820t 0-001a: Rafael Micro r820t successfully identified
    [ [email protected]] Registered IR keymap rc-empty
    [ [email protected]] input: Realtek RTL2832U reference design as /devices/lm0/usb2/2-1/rc/rc0/input1
    [ [email protected]] rc0: Realtek RTL2832U reference design as /devices/lm0/usb2/2-1/rc/rc0
    [ [email protected]] IR NEC protocol handler initialized
    [ [email protected]] IR RC5(x) protocol handler initialized
    [ [email protected]] IR RC6 protocol handler initialized
    [ [email protected]] IR JVC protocol handler initialized
    [ [email protected]] IR Sony protocol handler initialized
    [ [email protected]] IR SANYO protocol handler initialized
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: schedule remote query interval to 400 msecs
    [ [email protected]] IR Sharp protocol handler initialized
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: 'Realtek RTL2832U reference design' successfully initialized and connected

    [ [email protected]] input: MCE IR Keyboard/Mouse (dvb_usb_rtl28xxu) as /devices/virtual/input/input2
    [ [email protected]] usbcore: registered new interface driver dvb_usb_rtl28xxu

    And when it fails (7.0.2.5):
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: found a 'Realtek RTL2832U reference design' in warm state
    [ [email protected]] usb 2-1: dvb_usb_v2: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer
    [ [email protected]] DVB: registering new adapter (Realtek RTL2832U reference design)
    [ [email protected]] usb 2-1: media controller created
    [ [email protected]] dvb_create_media_entity: media entity 'dvb-demux' registered.
    [ [email protected]] rtl2832 0-0010: Range 0: selector for 0 in window
    [ [email protected]] rtl2832: probe of 0-0010 failed with error -22

    [ [email protected]] usbcore: registered new interface driver dvb_usb_rtl28xxu

    All black OTT TV BOX MXQ - HD180_V1.2 2015/05/09

    Edited once, last by samygar ().

  • Updated, seems fine, will report any bugs if I notice them.

    Running:
    S805 - MXQ.arm 7.0.3.1 from Nand on all black MXQ, board number: 'AM_MXQ_A 20150825'

  • kszaq  


    I didn't want to start a separate thread for this question as the answer may be a simple no!


    The question is:
    Does the tethered wifi function work for anyone? I've tried switching it on and my box will no longer play any streams yet strangely the weather info can be updated. If I try and connect to the wifi hotspot/tethered wifi with my other box it throws up an error and won't connect.


    It's not a big deal as your build is pretty perfect now but I just thought having the tethered function working might be helpful for some people.

    Running:
    S805 - MXQ.arm 7.0.3.1 from Nand on all black MXQ, board number: 'AM_MXQ_A 20150825'


  • The question is:
    Does the tethered wifi function work for anyone? I've tried switching it on and my box will no longer play any streams yet strangely the weather info can be updated. If I try and connect to the wifi hotspot/tethered wifi with my other box it throws up an error and won't connect.


    It's not a big deal as your build is pretty perfect now but I just thought having the tethered function working might be helpful for some people.


    I'm not sure if LE/my builds contain libraries to do that. I think you can't get internet connection over WiFi and share it wirelessly at the same time, you might be able to share your cable connection. I will need to check this.


  • I'm not sure if LE/my builds contain libraries to do that. I think you can't get internet connection over WiFi and share it wirelessly at the same time, you might be able to share your cable connection. I will need to check this.


    Thanks K, hey it might be a simple thing so worth a shot. As I said above the new build is great no probs so far and video playback is the best to date. Well done!

    Running:
    S805 - MXQ.arm 7.0.3.1 from Nand on all black MXQ, board number: 'AM_MXQ_A 20150825'

    Edited once, last by PatrickJB ().

  • hi i have the mxq box black its spinning on the android guy but its been like that for 20min but the web thing is still spinning how long does it take to go on thank you