Posts by zorrua

    Hello,


    I have installed 8.2.3.1 on a Mecool Ki Pro, and have some problems in LiveTV with TVheadend client.


    It say on the screen that it is playing but nothing is showing in the screen. This is the log:


    It normally occur after long period (12-24 hours) of inactivity, if I reboot, it usually works well. Is there any solution for this?


    Kind regards.

    Hello,


    I have 2 Libreelec device that have problems with playback. They stop watching thveadend recordings every 5 minutes.


    I want to activate the log to see what happens. For system and tvhclient addon.


    Where could I activate both logs? Where are they stored?


    Kind regards.

    Hello,


    @lusun, your addon is great!


    I am using it for a few days, and it is like have a local Spotify.


    Great job! Tell us when the addon will avaiable from k¡Kodi repository please.


    Kind regards.

    Hello,


    I have Libreelec in a Beelink device: LibreELEC (community): 8.2.3.1 (S905.arm)


    I have TVheadened as PVR and have a XML with program image:


    256wp4o.jpg

    The problem is that it not apear in the Libreelec screen:


    1zgdwmq.png


    How could I add the program icon in the information screen?


    Thanks for your help.


    Regards.

    Hello,


    You can make a pull request of this file changing the new package URL:


    LibreELEC.tv/package.mk at master · LibreELEC/LibreELEC.tv · GitHub


    Regards.

    Thanks CvH,


    Yes, I am using LE oficial addon:



    Before o install the latest version I want to be sure that it works for others.


    Kind regards.

    Hello,


    Anyone have this driver working with LibreElec?


    I try lots of times but I can not get it working. It looks like the device is using topseed driver instead of sapphire. It never change the last_key:


    Code
    1. # cat /proc/sapphire
    2. event_count 2
    3. last_key 0x00000000
    4. elapsed_secs 313

    Need I disable any IR module? The sapphire module is loaded in every reboot:


    Code
    1. # lsmod | grep sapphire
    2. sapphire 8260 0


    I waill really appreciate your help, I used this remote with MythTV and it is very flexible for long-press buttons.


    Kind regards.

    Hello,


    I have some chinese Amlogic 905 devices that work really well. The only problem I have that the don't support power on from USB.


    They just power on from they own remote, but not from a USB IR receiver.


    Is there any Amlogic device that could power on from USB?


    Thanks for your help.


    Kind regards.

    Thanks kszaq,


    I try this:


    Code
    1. cat /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/disp_cap > /storage/.kodi/userdata/disp_cap

    Then reboot the device, and doesn't work.


    So I try in oher TV, changed the resolution to 720 and now works!


    Could I configure Kodi to not change this resolution?


    Best regads.

    Hello,


    I have a 905X device that in the TV it say "HDMI1 - No standard". I think it will be related to output resolution or image format. Days ago it is working well, there is no upgrade or configuration change.


    I can access remotely by SSH to the device and I can reboot the device. How could I force the Kodi resolution to a fixed value?


    Anyone could help with this issue?


    Thanks for your help.


    Regards.

    Hello,


    I am having some problems in [8.2.3.1] S905X box. The TV show a message that the input is not available, in the box dmesg there is no error messages.


    How could I force to reconnect it again?


    If I reboot, it doesn't work. I need to power off and power on some minutes later.


    I will appreciate your help.


    Kind regards.