7.0.2.006 vs 7.0.2.007 S905 4k Playback 1/4

  • Box 1: Beelink Mini MX TV, Amlogic S905, 1GB+8GB.
    Box 2: NEXBOX A95X Amlogic S905, 1GB+8GB.
    TV: Vizio M49-C1 4K
    HDMI cable: HDMI 2.0
    Running Libreelec on both box on a class 10 SD card.


    7.0.2.006:
    Both Mini MX and A95X, 4K playback is working great. No 1/4 problems. All test files I try works.


    7.0.2.007:
    On A95X 4K playback is working great. No 1/4 problems. All test files I try works.
    On Mini MX, some 4K playback is ok, other are not. Test files I have are working great. Seems like only HEVC x265 10bit files are doing the 1/4 playback problem.


    I reverted to 7.0.2.006 on the Mini MX for now. Big thank you for all your work kszaq!


  • Excuse me, what do you mean by 1/4 playback problem?

  • The 1/4 is the video playing in 1/4 of the screen. I will post a picture later.


    I tryed the dtb available with the link in the 006 for the minimx and the one with the link for 007 (generic 1g giga lan). Same issue. I fact I tryed fresh install with 006 + minimx dtb then upgrade to 007 and also fresh install with 007 and the "new" dtb.

  • The 1/4 screen bug introduced in the 006 version but kszaq repaired it and not present in the 007 version on my MINI MX-G

    RPI3 1GB, Z4 RK3368 1GB, MINI MX-G 2GB, Mini M8S II (coreelec.org 9.2.1), H96 Pro (coreelec.org 9.2.1), ODORID N2 (coreelec.org 9.2.1), VIM3 PRO (coreelec.org 9.2.1), Beelink GT King (coreelec.org 9.2.1), Denon AVR-X2600H, LG 60SJ810V
    pel.hu

  • Please attach a log next time, according to this sticky post: LibreELEC


    Fortunately yesterday I got a fix from Alex, I will post a test build in the evening today.