Bug Reports

If you found a bug and can provide a technical description of it, post a report here

    1. No audio on MP2, 2 channel stream with AML-M8AUDIO,HDMI

      • mfizz
    2. Replies
      0
      Views
      130
    1. Segmentation fault while trying to play DRM content

      • patrickkfkan
    2. Replies
      0
      Views
      128
    1. Odroid - No HDMI Output if Kodi is powered before TV is on

      • orhan.abi
    2. Replies
      0
      Views
      127
    1. Amlogic S905 audio does not reset properly in some cases

      • LandLover
    2. Replies
      0
      Views
      126
    1. Touchpad works in absolute mode

      • valdi74
    2. Replies
      0
      Views
      125
    1. Unable to play http streams after upgrade to 9.0.2

      • tomasnn
    2. Replies
      0
      Views
      124
    1. RPI4 LibElec 9.0.2 Slideshow with pics and vids - videos are invisible although playing

      • djtn
    2. Replies
      0
      Views
      123
    1. Playback issues when seeking PVR record with BigStepForward

      • Bromor
    2. Replies
      0
      Views
      120
    1. instalator goest to log in screen 2

      • samuel1
    2. Replies
      2
      Views
      119
      2
    3. samuel1

    1. RPi4+TV hat+LibreELEC/Kodi - HDMI CEC sleep/hibernation/pause not working

      • postcd
    2. Replies
      0
      Views
      118
    1. "Forced only" subtitle language behaves as "Original language" subtitle language instead

      • noraef
    2. Replies
      0
      Views
      118
    1. [v8.95.x BETA] PVR fragmentation on 1 particular channel with hardware decoding

      • sparkysteve
    2. Replies
      0
      Views
      116
    1. second WIFI network "invalid argument" 2

      • Gougueuleu
    2. Replies
      2
      Views
      115
      2
    3. Gougueuleu

    1. SMB / CIFS File Transfer Limit

      • vanastasis
    2. Replies
      0
      Views
      115

Display Options