Posts by mbake5

    Does the S912 still have issues with stuttering when subtitles are displayed and H/W decoding is enabled? S905X has the behaviour the first time a subtitle appears on the screen while watching a video, the subsequent subtitles do not cause it.

    The S905 also has this same issue. There is micro-stuttering when subtitles are displayed. I disable subtitles and it plays perfectly. It doesn't always stutter in the same spot when I replay a scene that initially had a stutter. Some scenes are more prone to stuttering than others.

    I had that with one of the boxes so, after the first notice, I changed the auto setting to manual in the LE configuration settings and back again to auto. This seemed to start the whole process again with the update notification re-appearing and the download completed notification showed after about 2 minutes (worth a try)

    Thank you for the suggestion but sadly it didn't work.


    I was able to manually download the update using wget so I don't see any reason why auto-update is not working.

    The last few updates have failed during reboot due to failure to decompress the img.gz file. The file is written to /storage/.update with permissions 644. If I change permissions to 777 then the update completes successfully. Is 644 the wrong permissions? Does it need the execute permission? Anyone have an idea as to why this is happening?


    Update Fails
    -rw-r--r-- 1 root root 134980240 Apr 19 2017 LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.1g-temp_sensor_disabled.img.gz


    Update Successful
    -rwxrwxrwx 1 root root 134980240 Apr 19 2017 LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.1g-temp_sensor_disabled.img.gz

    I have two Beelink Mini MX 1G/8G that I purchased almost a year ago. The bluetooth has never worked on either device. It shows disabled in LibreELEC. Kszaq, do you have any idea why it is not working?