Posts by logicheart

    I just saw today that Samba (CIFS) does not work. It was working alright but somewhere between 8.1.7 and 8.1.8 broke and now i cannot see the NAS share. The folder inside Kodi behaves like a normal folder and everything is saved locally.


    I use this:


    [Unit]

    Description=cifs mount script

    Requires=network-online.service

    After=network-online.service

    Before=kodi.service


    [Mount]

    What=//10.0.0.109/Videos/LibreELEC

    Where=/storage/libreelec

    Options=username=******,password= *****,rw

    Type=cifs


    [Install]

    WantedBy=multi-user.target

    Hello...


    I am having the same issue with the custom update channel...


    When i put the following link:


    updateAll.php


    and set the update version to LibreELEC-8.0 then system page goes blank...


    Then i go to oe_settings.xml delete the update channel settings and go and set again the link and the version... Again i get a blank system page,...


    Do you have any idea why this is happening?


    Best regards...

    Hello...


    Has anyone else noticed in the remote control buttons any "sticking effect"?


    That is when you push a button for going up or down and you need to push 2-3 times to get it done...


    My remote works alright at the start but after 1 minute or so it stops working fast... If i hold the button pressed the menu options are not scrolling smoothly or if i want to go up or down i need to press the button 2 or 3 times...

    Hello...


    I have Tanix TX5 with a S905X (2GB/16GB) with LibreELEC latest version and i have an issue with remote control.


    When box reboots at first remote control works alright but after a while it stsrts freezing.


    For example, if i go to All Addons and continuessly press down button at first scrolling is smooth and after a while it starts "sticking", that is scrolling starts and stops.


    Do you have any idea why this is happening?


    Best regards...

    Hello...


    Also in my Kodi box (Tanix TX5 Pro, 2GB RAM, S905X) the picture quality in both menus and movies is more than just noticeable... It is like there was a light blur which is gone now...


    Menus are more clear (also the brightness increased a little) and the movies are a LOT better especially in colors which are more vivid...


    Also i tried some 24p movies and i did not had any issues with them...


    Very good update ...


    I also have this issue... I usually go back the video a little and then stuttering is gone...


    I have S905X with the latest LibreELEC Krypton version...

    Hello...


    I have bought a Bluedio pair of bluetooth headphones and after i enabled bluetooth in LibreELEC configuration i cannot see them to make the pair.


    A pair of Plantronics M70 single bluetooth headset appeared alright without any issues.


    Has anybody any idea why this is happening?


    I have Tanix TX5 Pro with Libreelec 8.0.0f.


    Best regards...

    Hello...


    I had a Mini M8S II box and now i have a Tanix TX5 Pro TV box...


    I had freezes and Kodi restarts with Mini M8S II and i also have now with Tanix TX5 Pro...


    Setup is typical LibreELEC 8.0.0c with as few addons as i can...


    I have tested both versions, with or without thermal sensor without any luck...


    The only thing i have noticed with Krypton is that now the box does not freeze anymore, only Kodi is restarting and also this issue is not so frequent as before...


    Does anyone have any idea why this is happening?


    Best regards...