Posts by eyk107

    Hi everyone,


    I've got problems with the installation of Hyperion.ng. I created an account in the hyperion-project.org forum, but my account never get activated by an admin so that I am possible to create a thread.

    Anyway, I've got the current libreelec on a raspberry 4 and tried the following steps from the hyperion-project.org forum:

    Habe dir ein aktuelles LibreElec Release erstellt.

    Kurzanleitung:

    1. Verbinde dich per SSH mit LibreElec (Link)

    2. Download der .zip Datei

    Code:

    Code
    1. wget https://github.com/Paulchen-Panther/hyperion.ng/releases/download/2.0.0/Hyperion-Beta.2.0.0-LibreElec-rpi4.zip

    3. Entpacken der .zip Datei

    Code:

    Code
    1. unzip -o Hyperion-Beta.2.0.0-LibreElec-rpi4.zip

    4. In das Hyperion Verzeichnis wechseln und denDienst registrieren.

    Code:

    Code
    1. cd hyperion && sh register.sh

    Fertig


    But nothing happens and there is no service listed and no service is using the mentioned Port.

    Could anybody give an advice What I am missing?

    Thanks in advance.

    BR

    Eyk

    I checked it again:


    No it looks right, but I didn't change anything. Maybe there went something wrong during the installation.

    One last question:

    I'm also on the version 9.181.16. In the github there is the commit "RA 1.8.2". But when I open RA, it shows 1.8.1 in the left corner?!

    Hi everyone,


    I installed your repo and installed RetroArch with LE 9.2 and a Rpi4. I finally got games to run, but get no sound output over hdmi (sound works in LibreElec). After look into the logs, I found the following line:

    ALSA lib /var/lib/jenkins/LE/build4/workspace/RPi4/build.LibreELEC-RPi4.arm-9.2.0/alsa-lib-1.1.9/src/pcm/pcm.c:2564:(snd_pcm_open_noupdate) Unknown PCM 0.1

    [ERROR] [ALSA]: Failed to initialize...

    [ERROR] Failed to initialize audio driver. Will continue without audio.


    With ssh, I also can't find the mentioned directory. Does somebody can give an advice what the problem is? Does I have to install ALSA manually?

    Maybe the following lines are a hint:

    LibreELEC:~ # aplay -l

    aplay: device_list:272: no soundcards found...

    LibreELEC:~ # aplay -L

    null

    Discard all samples (playback) or generate zero samples (capture)


    Don't know there should be something like HDMI?!

    Thanks in advance.

    EDIT: I uninstalled the newest version and installed an older one from the repo. I installed all the cores (Because of the older addon version, not the newest cores?!) and now I have sound output in the games, but not in the menu. Is this some how a known bug?

    I also got still RA 1.81 and not 1.82 like mentioned in the github

    Okay, I uninstalled the programs. These were still available from earlier, when I had no Sky and Netflix account. Is ist now possible to get any help? br eyk

    Files

    • kodi.log

      (235.87 kB, downloaded 125 times, last: )

    Hello everyone,


    I've used the Netflix-addon for a few months, but currently it doesnt working anymore. I can Login with my account and can search the library, but when I try to start a Video, the loading circle appears and then vanishing without starting the Content. When I check the logfile, there is an error: "2019-03-31 12:21:39.954 T:1445790576 ERROR: GetDirectory - Error getting /usr/lib/kodi/addons/inputstream.adaptive/". I checked the Directory, and the Folder is missing. I tried to update the inputstream-app, libreelec and Netflix, but it doesnt fixed the Problem. Is there a known issue?

    LibreELEC 9.0.1

    Netflix 0.13.22

    InputStream 2.3.15.1


    Thank you very much for your help.


    BR

    eyk107

    Files

    • kodi.log

      (228.38 kB, downloaded 193 times, last: )