Posts by tmolinos

    Hi Datrh,


    do you think you can update your Lakka build to be compatible with this one? I'm really missing it now. I installed emulators directly on Kodi, but the lag between the remote press and the real action just makes games unplayable.

    I also tried retropi with a RPI3, but to be honest your build was a lot better.

    What I really would like was a version I could dual-boot (LE, LAKKA), but booting from SD and reading from internal would also be great.


    Also, sometimes, mostly when opening internet streams I get a black screen with audio. Then I just skip back and video starts normally... Are you guys experiencing the same?


    Thanks a lot!

    Thanks for your answer!


    Now I understand! It's working again! Thank you :)


    Is there any new threads about your LAKKA build (outside from minixforum)?


    I've tried to play a few games from inside Kodi, and found they were laggy. A key press on the remote (DualShock4 over bluetooth) would take too long to have an effect on the game...


    The LAKKA build was working flawlessly, I had a few Gb of ROMs on my NAS, shared by NFS and booting from SDCards whenever I felt like playing games. But now I cannot get it to run and I don't even have access to the .img (forum down).

    Hello!!


    I was able to use installtointernal and everything worked great for a few days... then I inserted LAKKA's (your build) and it didn't boot (something about corruption). I tried again by using the toothpick and still I got the same message.

    Then removed the card again and... cannot boot anymore. It stops on a prompt mount_flash.

    From this prompt I was able to "mount /dev/system /flash" and "exit" and then it starts.

    I went on to find that the labels were erased...

    So I used e2label and I rebooted... still nothing, I had to manually mount /flash.

    I inserted the original SD-CARD I used before switching to internal memory and it booted correctly. I then re-run "installtointernal" but still I need the card inserted to boot...


    I got this information:


    LibreELEC:/var/media # blkid

    /dev/loop0: TYPE="squashfs"

    /dev/mmcblk0p1: SEC_TYPE="msdos" LABEL="LIBREELEC" UUID="1309-4440" TYPE="vfat" PARTUUID="04cb1538-01"

    /dev/mmcblk0p2: LABEL="STORAGE" UUID="42f242f9-b4b3-487e-8266-0fd07cc56ebf" TYPE="ext4" PARTUUID="04cb1538-02"

    /dev/cache: UUID="57f8f4bc-abf4-655f-bf67-946fc0f9f25b" TYPE="ext4"

    /dev/system: LABEL="LIBREELEC" UUID="9c03d2ed-3c38-491d-90a0-cde8ab29611b" TYPE="ext4"

    /dev/data: LABEL="STORAGE" UUID="84b7ef57-0332-4e13-a45e-bba2e201bf8b" TYPE="ext4"

    /dev/mtdblock0: PTUUID="00001369" PTTYPE="dos"

    /dev/mmcblk0: PTUUID="04cb1538" PTTYPE="dos"


    LibreELEC:/var/media # mount

    rootfs on / type rootfs (rw)

    devtmpfs on /dev type devtmpfs (rw,relatime,size=822060k,nr_inodes=92054,mode=755)

    proc on /proc type proc (rw,relatime)

    sysfs on /sys type sysfs (rw,relatime)

    /dev/system on /flash type ext4 (ro,noatime,data=ordered)

    /dev/data on /storage type ext4 (rw,noatime,data=ordered)

    /dev/loop0 on / type squashfs (ro,relatime)

    securityfs on /sys/kernel/security type securityfs (rw,nosuid,nodev,noexec,relatime)

    tmpfs on /dev/shm type tmpfs (rw,nosuid,nodev)

    devpts on /dev/pts type devpts (rw,nosuid,noexec,relatime,gid=5,mode=620)

    tmpfs on /run type tmpfs (rw,nosuid,nodev,mode=755)

    tmpfs on /sys/fs/cgroup type tmpfs (ro,nosuid,nodev,noexec,mode=755)

    cgroup on /sys/fs/cgroup/systemd type cgroup (rw,nosuid,nodev,noexec,relatime,xattr,release_agent=/usr/lib/systemd/systemd-cgroups-agent,name=systemd)

    tmpfs on /var type tmpfs (rw,relatime)

    mqueue on /dev/mqueue type mqueue (rw,relatime)

    debugfs on /sys/kernel/debug type debugfs (rw,relatime)

    tmpfs on /tmp type tmpfs (rw,nosuid,nodev)

    /dev/mmcblk0p1 on /var/media/LIBREELEC type vfat (rw,nosuid,nodev,noexec,noatime,fmask=0133,dmask=0022,codepage=437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro)

    /dev/mmcblk0p2 on /var/media/STORAGE type ext4 (rw,nosuid,nodev,noexec,noatime,data=ordered)


    From this output I would think I'm using internal for /flash and /storage, am I wright?

    Do you know why it doesn't boot without the card?

    Is it possible to have a LAKKA image that I could use to dual boot my MINIX?


    Thanks a lot!