Beelink GT1 standard 2/16 bricked, can't boot to LE from SD card, have UART log

  • Quote

    When boot to LE/CE with correct dtb it's the same, Beelink logo and SPIDF on/off.

    When boot to LE/CE with wrong p212 dtb get LE/CE logo and SPIDF stay on.


    sounds like a HW issue. Try to reduce the number of CPU cores gradually and see what happens..

    use proper dtb

    uboot terminal:

    Code
    setenv maxcpus 6
    run storeargs

    or

    Code
    run bootfromsd


    then


    Code
    setenv maxcpus 4
    run storeargs

    or

    Code
    run bootfromsd
  • When enter this:


    setenv maxcpus 6

    run storeargs


    get this, no picture, SPIDF light is on:


    Hit Enter or space or Ctrl+C key to stop autoboot -- : 0

    gxm_q201_v1#setenv maxcpus 6

    gxm_q201_v1#run storeargs

    amlkey_init() enter!

    amlkey_init() 71: already init!

    [EFUSE_MSG]keynum is 4

    [BL31]: tee size: 0

    [KM]Error:f[key_manage_query_size]L507:key[usid] not programed yet

    [KM]Error:f[key_manage_query_size]L507:key[mac] not programed yet

    [KM]Error:f[key_manage_query_size]L507:key[deviceid] not programed yet

    gxm_q201_v1#


    With this

    setenv maxcpus 6

    run bootfromsd

    get this log, no picture, SPIDF off:

    1log.txt


    With this:

    setenv maxcpus 4

    run bootfromsd

    different log, no picture, SPIDF off:

    2log.txt

  • The values were not accepted. Replace aml_autoscript in the root directory with the attached script, then in the uboot terminal

    Code
    run update
  • Sorry, wasn't here couple days.

    So, I replaced aml_autoscript in the root directory with the attached script and run "run update".

    Here is the log.

    3log.txt