Posts by punter

    Did you push in the button with a tooth pick? If that is not working you might have to open it up and short a couple of traces to force it into recovery mode.

    I got a bit further (by running as sudo) but it is bombing out

    Unpacking image [OK]

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    awk: cmd. line:1: warning: regexp escape sequence `\"' is not a known regexp operator

    Initializing ddr ........[OK]

    Running u-boot ........[OK]

    [KO]


    I think I need to bin this one now cos it's taking up too much of my time.....

    which is probably better spent trying to find an image and dtb that works on the F2 A95X

    cheers

    the easiest way to get things working again would be to use Amlogic burning tool to restore the correct factory image for the box

    well I use arch linux and I tried to use this https://github.com/khadas/utils but it's made for ubuntu and apt won't install on arch so I've drawn a bit of a blank.....I did actually put the original image back on the F2 box but I can't remember what I used lol.......it was defo a command line utility but I've built a new PC and slept a few times since then.......so more /shrug

    nice day to you sir

    edit: right I tried this https://github.com/Stane1983/aml-linux-usb-burn

    but I'm getting

    Waiting for Amlogic device to be connected...

    even though I can see it with lsusb

    Bus 005 Device 006: ID 1b8e:c003 Amlogic, Inc. GX-CHIP

    bahh!!!!

    S905X boxes should work quite well, S905X2 less so (unless hardware decode disabled) .. "but nothing" doesn't really describe a problem that would could respond to /shrug

    fair comment lol

    ok so this box has been 'dead' for over a year, maybe 2, it's used to have one of 'balbes images' burnt to the internal mmc but I 'hosed it' one day with a 'dodgy upgrade'

    I downloaded your latest LibreELEC-AMLGX.arm-10.85.0-box.img.gz image, changed the uenv.ini to meson-gxl-s905x-nexbox-a95x.dtb but absolutely nothing on the TV (using the toothpick method)

    at least when I tried an image with the F2 box I could see the A95X splashscreen on the TV

    yours confused

    and....file attached

    thanks!

    dtech no sd card, I must have had openelec on there before I installed libreelec and I think it's getting the openeelec logo in something like 'bootloader config' before kodi even loads?

    where do I find the uboot settings?

    cheers

    My HD18Q image from the LE 9.2 branch can be used on the MK808B+

    hey dude thanks for that! I had one in a box from donkies years ago and just updated from 7.90beta4 lol

    it still has an openelec splash screen on boot, any idea how to get rid of that?

    and even though it says CEC connected on startup it doesn't recognise my Samsung remote?

    thanks again!

    Box is an F2 S905X2 4gb ram 32gb mmc

    Doesn't boot, doesn't load libreelec....tried loads of builds mainly balbes.....

    I can get it to load coreelec from an SD card BUT only if I hold the reset button in EVERY BOOT, purpley screen then release

    After it has booted I can ssh in and see this


    Is this symptomatic of a knackered bootloader?

    Is there anyway to rewrite mmcblk0 the internal flash?

    the memory chip is kmrx10014m if that helps

    Thanks!

    Any of these builds work on a Nexbox A95X or an F2 with S905X2? that's got an AP6255 if that means anything...

    I've used balbes builds in the past but now I can't get anything working on either of them! :(

    OR anyone recommend a new box for like cheap?

    What's a rockchip RK3328 like? I saw one of them with 4gb for dirt cheap on ali.....I know I don't need 4gb it just sounds good :S

    Or I might just have to repurpose my PI4???

    this CEC issue is weird and comes and gos with different builds

    ie I have a Nexbox A95X, I was using a 'arm-all' build from 2 months ago, just updated to the latest armv8 build and it doesn't work again....

    And I had a build about 3 months or so ago where it didn't work.....

    Anyway I need a VPN client so can't use these builds it appears.....

    Anyone recommend another build?

    Thanks!

    On s905x2 there are two wired network options, for proper operation you need to use the correct DTB.

    Hi

    I tried different DTBs but the wired still wouldn't work.....F2 S905X2 box....

    Anyway I'm keen to get the wireless working! With your latest build it performs better than before but still drops off the network; appears to drop off quicker when 'under load'. Any way I can troubleshoot this?

    It's not a hardware issue cos it works fine under coreelec but I've got libreelec installed in the emmc now and I'd like to run with your system if possible

    Thanks