Posts by 13lenar

    I found the solution for morons like me " instruction step by step":
    Create usb installer
    Now you have to partitions on usb: libreelec and storage
    in usb libreelec you have to file "SYSTEM"
    Copy on your computer and open terminal in this directory
    in terminal typing: unsquashfs SYSTEM

    this commend unpacing file to squashfs-root

    now go to /squashfs-root/usr/lib/kernel-overlays/base/lib/firmware/brcm
    copy the file :
    brcmfmac43430a0-sdio.bin brcmfmac43430a0-sdio.bin.7.10.1.244.ucode940.1020

    brcmfmac43430a0-sdio.txt brcmfmac43430a0-sdio.txt.jumper-ezpad-mini3

    or:
    http://www.wesolowski.eu.org/downloads/brcmfmac43430-sdio.tar.bz2

    back to terminal and typ: mksquashfs squashfs-root/ SYSTEM -noappend -always-use-fragments

    this commend create a new "SYSTEM" file
    copy "SYSTEM" to usb libreelec

    now install libreelec on your device

    I have exactly MODECOM FreePC / 32GB.

    but I don't know how to deal with adding drivers.

    I came across this video first: "https://www.youtube.com/watch?v=ZSTxdKngs2A"

    But if I try to add drivers according to the video instructions, they disappear after restarting.

    Is there a step-by-step instruction?

    I have a related problem:

    When play a DVD into a usb drive, Kodi resets itself (I use LIBREELEC) in logami I came across "CSS ERROR".

    I did some experiments and if the drive is connected via the SATA connector on the motherboard, there is no problem but if I insert it into the usb adapter, the problem is.

    I tested on two usb adapters.

    I tested on three different drives.

    I tested on two computers.

    Region settings did not help.

    I have a DVD with regions 0 and 2 (I live in Europe).

    Ideas, suggestions?

    I set up my own thread but there was no response and now it has disappeared from the list.

    (Translated by Google)

    I forgot to add that I'm using the x86 version

    I have a related problem:

    When play a DVD into a usb drive, Kodi resets itself (I use LIBREELEC) in logami I came across "CSS ERROR".

    I did some experiments and if the drive is connected via the SATA connector on the motherboard, there is no problem but if I insert it into the usb adapter, the problem is.

    I tested on two usb adapters.

    I tested on three different drives.

    I tested on two computers.

    Region settings did not help.

    I have a DVD with regions 0 and 2 (I live in Europe).

    Ideas, suggestions?

    I set up my own thread but there was no response and now it has disappeared from the list.

    (Translated by Google)