Posts by principio

    Please provide a log produced with "journalctl -u service.librespot"

    Here you go (see attached log), The relevant lines:


    Code
    1. Apr 04 17:40:04 LibreELEC systemd[1]: Started librespot.
    2. Apr 04 17:40:04 LibreELEC sh[16619]: INFO:librespot: librespot 0a89bee (2018-03-11). Built on 2018-03-11. Build ID: iQNpx8nK
    3. Apr 04 17:40:04 LibreELEC sh[16619]: *** WARNING *** The program 'librespot' uses the Apple Bonjour compatibility layer of Avahi.
    4. Apr 04 17:40:04 LibreELEC sh[16619]: *** WARNING *** Please fix your application to use the native API of Avahi!
    5. Apr 04 17:40:04 LibreELEC librespot[16635]: *** WARNING *** The program 'librespot' uses the Apple Bonjour compatibility layer of Avahi.
    6. Apr 04 17:40:04 LibreELEC sh[16619]: *** WARNING *** For more information see <http://0pointer.de/blog/projects/avahi-compat.html>

    The libreelec configuration tells me that avahi is active. Nevertheless, I ended the service and restarted it, just to be on the save side. Next I rebooted my RPi just to be on the save side (adding the output via journalctl -u service.librespot >> /storage/journalctl.txt). That's why there are three logs. Please don't ask me why the last one states "Logs begin at Sun 2018-01-28 16:58:17 CET", it ends at the right time :)

    Files

    This should fix for LE 9.0 on RPi2

    I have submitted the fix at github.

    I have tested 109b (from your link) as well as version 110 from libreelec-repo on my fresh installed LE9 Milhouse build (from april 1st and april 2nd). Each combination doesn't work for me: my spotify-app doesn't see the device. The dependencies-section says: os.libreelec.tv is unavailable.


    I have activated logging and then uninstalled and reinstalled the plugin. Hopefully the log is useful. (In the log, os.libreelec.tv is shown as loaded.)

    Files

    • kodi.log

      (119.93 kB, downloaded 121 times, last: )