Posts by shablamy

    Hey Guys, I'm having this issue too. Here is my raw test file from my Gopro Hero 6: https://drive.google.com/open?id=1zbc7ztuddzrnz4ufdlkkslksjqehh-qj

    My network is on:

    Speed: 1000Mb/s

    Duplex: Full


    I've also tried directly inserting the sdcard and playing the file/s from there - same issue. Footage starts to play then pauses with a buffering/loading sign.


    GOPRO raw footage:


    General

    Complete name : GX010003.MP4

    Format : MPEG-4

    Format profile : Base Media / Version 1

    Codec ID : mp41 (mp41)

    File size : 3.73 GiB

    Duration : 6 min 45 s

    Overall bit rate : 79.1 Mb/s

    Encoded date : UTC 2018-07-28 08:35:28

    Tagged date : UTC 2018-07-28 08:35:28


    Random 4k UHD file(Plays no problem):

    General

    Complete name : The.Revenant.2015.2160p.UHD.BluRay.X265-IAMABLE.mkv

    Format : Matroska

    Format version : Version 4 / Version 2

    File size : 17.9 GiB

    Duration : 2 h 36 min

    Overall bit rate : 16.4 Mb/s

    Encoded date : UTC 2010-02-22 21:41:29

    Writing application : no_variable_data

    Writing library : no_variable_data



    Debug:

    21:32:27.196 T:4101152768 NOTICE: VideoPlayer: Opening: smb://192.168.1.50/Public/Downloads/100GOPRO/GX020003.MP4

    21:32:27.196 T:3330892640 NOTICE: Creating InputStream

    21:32:27.290 T:3330892640 NOTICE: Creating Demuxer

    21:32:27.700 T:3330892640 NOTICE: Opening stream: 0 source: 256

    21:32:27.700 T:3330892640 NOTICE: Creating video codec with codec id: 174

    21:32:27.700 T:3330892640 NOTICE: Creating video thread

    21:32:27.701 T:3330892640 NOTICE: Opening stream: 1 source: 256

    21:32:27.701 T:3095380832 NOTICE: running thread: video_thread

    21:32:27.701 T:3330892640 NOTICE: Finding audio codec for: 86018

    21:32:27.703 T:3330892640 NOTICE: Creating audio thread

    21:32:27.704 T:3103769440 NOTICE: running thread: CVideoPlayerAudio::Process()

    21:32:27.714 T:3103769440 NOTICE: Creating audio stream (codec id: 86018, channels: 2, sample rate: 48000, no pass-through)

    21:32:27.794 T:3095380832 NOTICE: CAMLCodec::OpenDecoder - using V4L2 pts format: 64Bit

    21:32:31.311 T:3103769440 NOTICE: CVideoPlayerAudio::Process - stream stalled


    I'm running this version - LibreELEC-S912.arm-8.2.4-Subtitles-ff / Minix FW8 - same issue

    Current GPU clock Frequency:

    cat /sys/class/mpgpu/cur_freq

    I found a small typo in /usr/share/kodi/system/advancedsettings.xml


    cat /usr/share/kodi/system/advancedsettings.xml


    XML
    1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    2. <advancedsettings>
    3. <showexitbutton>false</showexitbutton>
    4.     <cputempcommand>cputemp</cputempcommand>
    5.     <gputempcommand>cputemp</gputempcommand>
    6.     <samba>
    7.     <clienttimeout>30</clienttimeout>
    8.     </samba>
    9. </advancedsettings>


    <gputempcommand>gputemp</gputempcommand>



    It should read gputemp ;)

    Hey guys, when my LibreELEC release: S912.arm-8.2.4-Oclock-GPU scrapes it locks up my Kodi 17.6 and then crashes. Minix U9 box. All settings are default.


    All I can see is this error:


    23:08:20.400 T:3871339360   ERROR: CCurlFile::Open failed with code 404 for https://api.thetvdb.com/series//images/query/params|Authorization=Bearer%20eyJhbGciOiJSUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJleHAiOjE1MjIzNTc2MTQsImlkIjoiS29kaSIsIm9yaWdfaWF0IjoxNTIyMjcxMjE0fQ.ZwtFoz3p3ij4H8Um61tMhiUCVXLEp71zzFTndEmNOBUo-gMQc7EfFgmb5O85ZHgq7v_oiOwSvCBmCO2yZ58C_v6ij_R9QAd798R8UeVA5mmpxk7d1b6CeHPllBpPGhTTSPGEXAlhpDBNv41CHQRGrU4OXZUdsaUGbW2kmt_yK_KcfTahaKdbyCgvjjDTmvgQp41oNHZukWpRU5pbpbcL0Kqdo4wMo6ZC-gQLKh7fnmaD6HBB3Gn4BIvAF25m5mOBxvXgulCmUz4gmXGe_f6RZmBg7MozBoA6aKOc0B7njIbgBfZcwy145lZrlQSU9wCXnSXikrVJbTz49WmFG_v0gQ

    23:08:20.401 T:3871339360   ERROR: Run: Unable to parse web site

    23:08:20.407 T:3871339360   ERROR: GetDirectory - Error getting

    23:08:32.096 T:3871339360 WARNING: GetDurationFromMinuteString <runtime> should be in minutes. Interpreting '0' as 0 minutes

    23:12:13.773 T:3871339360 WARNING: Previous line repeats 1 times.


    If I browse to that link it shows:


    Code
    1. { "Error": "Not authorized"
    2. }

    shablamy


    Your TV doesn't support HDR10 nor DV.

    So the best bet is the SoC is doing some generic tone mapping of HDR to SDR for HDR10.

    For DV, the DV part is an extra layer. If DV is not supported, and it is not supported by neither your box, your TV nor LE, you're just going to get the SDR version of the video.

    Thanks! I got excited when I saw the supported bits via the EDID.

    I've owned my TV since 2015 and to my astonishment it supports up to HDR10bit 4:4:4 and plays Dobly Vision(12bit?!) content.


    My LG TV EDID reports:


    420,10bit

    420,8bit

    444,10bit

    444,8bit

    422,10bit

    422,8bit

    rgb,10bit

    rgb,8bit

    I enabled the HDR setting in Kodi and rebooted, all works just fine.


    Does that mean if the TV plays a file encoded with HDR content, that I have these supports? Or is there another way of checking? I must say the quality is incredible(could be a placebo), but weirdly when I reinstalled my system yesterday using my crappy Samsung work monitor from 2010(max res 1080P), it also played the 4K HDR files?! dafuq