Posts by carlson.v

    i also looked into the options issue and in the ovpn file i just posted there was an option called scramble xorptrpos that was giving the issue

    i removed it from the file and that error quit coming up. i am not sure if the scramble is necessary when i went to the open vpn manual as per the link you provided it looks like v2.4 did not have that option....or at least i could not find it anywhere and i scrolled and scrolled and scrolled! haha


    thank you for all of the help! i am not that strong with stuff but i have done a lot of reading and am slowly catching on....i am almost there with getting a successful connection but just seem to keep running into an issue after fixing the previous:(

    hi i keep getting TLS-Auth fail with ta.key. The ta.key file is in the UserDefined folder with the .ovpn file it looks like this:

    script-security 2


    #Connection Settings

    client

    dev tun

    proto udp

    nobind

    persist-key



    #Security Settings

    tls-auth ta.key 1

    auth sha512

    cipher AES-256-CBC

    tls-cipher TLS-DHE-RSA-WITH-AES-128-CBC-SHA256

    verify-x509-name bviserver name


    #US

    remote 104.250.136.243 880


    resolv-retry 30


    # Set log file verbosity.

    verb 3


    # Silence repeating messages

    mute 20


    #User Info



    ca /storage/.kodi/addons/service.vpn.manager/UserDefined/ca.crt

    cert /storage/.kodi/addons/service.vpn.manager/UserDefined/haru_14.crt

    key /storage/.kodi/addons/service.vpn.manager/UserDefined/haru_14.key


    ping 5

    ping-exit 30

    ping-timer-rem


    not quite sure what the problem is...thoughts?

    the openvpn log says its an options error: unrecognized option or missing or extra parameters in /storage/.kod/addons/service.vpn.manager/userdefined/xcloakproxy-canada (udp). OVPN:18: scramble (2.4.0)


    i tried one other ovpn file and same error came up


    thanks in advance

    Hi, i am having troubles getting user defined setup. i am currently subscribed to Bolehvpn and have all of the keys and cert uploaded into the userdata folder "user defined" as described in the wiki. after loading that and trying to connect it failes "unexpected error happened" i have logged the issue and have pastebin link to the log any help is greatly appreciated.....thank you in advance


    Pastebin: pastebin.com/Q1uxJd5x