Bug Reports

If you found a bug and can provide a technical description of it, post a report here

    1. [v9.2.1] / [RPi3B] connman 'missing' after update 2

      • Fishlips
    2. Replies
      2
      Views
      220
      2
    3. Fishlips

    1. No wireless network with nightly build on Odroid-C2 6

      • Ocye
      • Ocye
    2. Replies
      6
      Views
      220
      6
    3. chewitt

    1. SMB / CIFS File Transfer Limit

      • vanastasis
    2. Replies
      0
      Views
      221
    1. MPEG-4 (Layer 2) videos stutter on RK3328 box

      • Ant123
    2. Replies
      0
      Views
      222
    1. latest version on Celeron N4000 has no audio 3

      • fanchengfei
    2. Replies
      3
      Views
      222
      3
    3. blueribb

    1. 9.2.0 on RPi4: Green pixels on bottom of screen

      • Hauke
    2. Replies
      0
      Views
      224
    1. 8.95.1 on WeTek Core: Missing Audio Device

      • kbox
    2. Replies
      0
      Views
      229
    1. Freezing 18.2

      • Rickt1962
    2. Replies
      0
      Views
      232
    1. oe_setup_addon will potentially eval user input

      • dutch_gecko
    2. Replies
      0
      Views
      232
    1. Crashing When try to Log Off Profile 3

      • nerdpilot
    2. Replies
      3
      Views
      233
      3
    3. Klojum

    1. Video playback stops after a few seconds / VAAPI bug ? 3

      • Hydrosaure
    2. Replies
      3
      Views
      233
      3
    3. Hydrosaure

    1. Wetek Play 2 Frame Dropping

      • Kurogane Jan
    2. Replies
      0
      Views
      235
    1. Screensaver never activates when Dualshock 4 is connected via USB

      • escalade
    2. Replies
      0
      Views
      236
    1. R4pi (4GB) with composite enabled crashes & emits ear screeching pitch

      • Cael
      • Cael
    2. Replies
      0
      Views
      237

Display Options